21 Nisan 2015 Salı

Koska Sürpriz Oyuncaklı Çanta

Koska lezzetlerini ailece çok severiz. Ben özellikle lokum çeşitlerine ve fıstık krokana bayılırım. Buse ise reyonda ne varsa seviyor desem yeridir. Çok fazla şekerli şeyler yemesine izin vermesek de bal, tahin pekmez gibi şeyleri günlük, lokum, kağıt helva gibi tatları ise haftada bir ile sınırlamaya çalışıyoruz.
Bu arada henüz denemediyseniz bahsetmeden geçmeyeyim, Koska süper ikili tahin pekmezi, pratik ve leziz olduğundan, çıktığından beridir tercih ediyoruz, Buse de severek yiyor.

Geçtiğimiz günlerde Koska, Buse'nin sevdiği lezzetlerden oluşan bir paket ile bize sürpriz yaptı. Kağıt helvadan bala, susamlı krokandan süper ikili çeşitlerine kadar minik, tam Buse'lik ürünler çıktı içinden.




Hazır 23 Nisan'da yaklaşıyorken, çocuğunuzla evde vakit geçirmeyi düşünüyorsanız, sizlere Koska lezzetleriyle oluşturabileceğiniz, çocuğunuzla mutfakta keyifli zaman geçirebileceğiniz oldukça pratik bir kaç tarifim var :)




** Koska pişmaniyeli çubuk dondurma

Evde yaptığınız ya da hazır aldığınız dondurmalar minik eller tarafından pişmaniyelere bulanarak hazırlanır.



** Koska Palyaço Kafa

Koska kağıt helvaya, önce Koska pişmaniye ile saç, sonra tahin-pekmez ile ağız ve kaşlar yapılır, burun, göz ve kulaklar istenilen meyve ile süslenir




**Koska lokum çubuğu

İnce çubuklara 1 Koska lokum, 1 meyve tercihe bağlı dizilir, afiyetle yenir

3 yorum:

  1. Güzel sunum fikirleri. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Çok cici bir paket, afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
  3. ohh ne güzel afiyet olsunn :) bloğunuzu takibe aldım bende bekliyorum :)

    YanıtlaSil