11 Şubat 2015 Çarşamba

İzledik! 6 Süper Kahraman (3 Boyutlu)

Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar,
Aslında yazacak çok şey birikti ama zamansızlıktan bir türlü fırsat bulamadım. Önce nasıl başlasam diye düşünürken, Buse ile en son gittiğimiz animasyon filmi yazmaya karar verdim. Henüz gitmeyenler, gitsem mi diye düşünenler var ise yazım belki karar vermesine yardımcı olur :)


Öncelikle kızım 5,5 yaşında olmasına rağmen sinema filmlerini seçerken 3 boyutlu olmayanlara yöneliyordum çünkü yaklaşık 2 saat boyunca dikkatini filme vermesini beklemenin yanı sıra bir de gözlük takmasının pek mümkün olmadığını düşünüyordum, yanılmışım!

Biz sinemaya gitmeden önce bir iki filmin fragmanını izleyip, Buse ile 6 süper kahramana gitmeye karar verdik. Aslında fragman oldukça eğlenceli ve komik görünüyor ama film aslında çok duygusal ve hüzünlü. Çocuğunuz eğer küçükse pek gitmenizi tavsiye etmem çünkü konuyu kavrayamayabilir ya da sıkılabilir. Sinema salonundan filmin sonunu getiremeden çıkan pek çok minik oldu.


Buse'de arada anne bu film hiç komik değilmiş dediğinde ben bir korktum filmin sonunu getiremeyecek miyiz acaba diye ama film komik değil ama çok güzelmiş diyince sevindim. Buse'den önce animasyon filmlere bakışım bambaşka iken şimdi değişti, bende severek izliyorum. Bazen animasyon olduğunu bile unutuyorum hatta. Pek sevdiğimiz Frozen(Karlar Ülkesi) filminden sonra bu filmde favorilerime eklendi. Sanırım çok yazdım! Biraz da film hakkında bilgi verip, fotoğraflara geçeyim.

Sevgiler <3



6 Süper Kahraman Filminin Konusu; Spoiler vermeden genel olarak bahsetmek gerekirse, Hiro Hamada isimli oldukça zeki bir çocuğun teknolojik icatlarının çalınması ve arkasından arkadaşları ile durumu kontrol altına almaya çalışmaları diyebilirim. Baş yardımcıları ise Hiro'nun abisinin icadı Baymax, gerisini merak ediyorsanız fragmana bir göz atın derim;

7 yorum:

  1. İçimizdeki çocuğun her zaman mutlu edilmeye ihtiyacı var...
    Çok güzel bir paylaşım olmuş, sevgilerle :)(:

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten de artık animasyon filmler öyle gerçekçi ki, çocuklar için değil büyüklere yapıyorlar sanki, hepsi birer sanat eseri..Miniğin sevmesine sevindim, neler öğreniyor, nasıl gelişiyordur beyni kimbilir? Her çocuk bol bol sinemaya, tiyatroya gitmeli bence..Ne iyi yapmışsın..

    YanıtlaSil
  3. Ayyy benim çocuğum olmasa da çok seviyorum animasyon filmlerini... Bazen tek başıma gittiğim de olur...

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Merhaba blog keşif etkinliği vasıtasıyla takipçiniz oldum, sevgilerimle
    tigrisdriver.blogspot.com
    Minik meleklerim

    YanıtlaSil
  5. whaa bende izledim çok güzel film gerçekten :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, blog keşif etkinliğinden geliyorum. Bana da beklerim.
    beautycoma.blogspot.com
    Ayrıca animasyon filmler benim de vazgeçilmezlerim çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  7. Animasyon filmleri ben de çok severim, fragmanı izledim güzele benziyor.

    YanıtlaSil